Bel ons
0513 - 65 33 13

Gezocht: werkvoorbereider

Goed nieuws! Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker. Dat betekent dat jij misschien wel voor één van de leukste metaalbedrijven in Heerenveen kunt gaan werken.

Metaalzetterij Heerenveen is de specialist op het gebied van staal, aluminium en RVS voor (met name) de bouw, de industrie en de woningmarkt. We zijn een no-nonsense bedrijf waar hard werken en klantvriendelijkheid het credo is.

Wij zoeken op korte termijn een fulltime:

Werkvoorbereider

Houd jij overzicht in complexe situaties? Ben je nauwkeurig, stressbestendig en vind je het leuk om de voorbereiding te regelen van dak- en gevelprojecten die in onze fabriek worden gemaakt?

Als onze nieuwe werkvoorbereider ben je de schakel tussen onze klanten en de eigen productieafdeling. Je kan op basis van de binnengekomen aanvragen en offertes concrete opdrachten voor de productieafdeling maken.

Uiteraard is ervaring in vergelijkbare functies belangrijk, maar uiteindelijk zijn we meer geïnteresseerd in je capaciteit en je werklust dan in je CV. Ben je een aanpakker? Handig met planningen en klantcontact? Dan zijn wij op zoek naar jou.  

Het gaat om een fulltime functie, die op korte termijn beschikbaar komt. 

Heb je belangstelling voor deze functie, neem dan contact met ons op en overtuig ons waarom jij de persoon bent naar wie wij op zoek zijn. Mocht het tot een dienstverband leiden, dan krijg je een fulltime baan in een prettige werkomgeving, een marktconform salaris (de hoogte van het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.