Bel ons
0513 - 65 33 13

Over Metaalzetterij Heerenveen

Wij zijn een plaatverwerkend bedrijf. Door platen van staal, rvs, aluminium en zink te knippen, zetten, kanten, kralen of ponsen middels onze CNC-gestuurde machines, maken wij producten en afwerkprofielen voor de bouw, de industrie en de woningmarkt. 

Voorbeelden hiervan zijn: afwerkdelen voor de dak- en gevelbeplating, omkastingen voor machines, gootsystemen en aluminium profielen. Maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij maken ook producten als bloembakken, brievenbussen, verlichtingscomponenten, reclamezuilen en kunstwerken, al dan niet naar eigen ontwerp.  

Een van de voordelen van Metaalzetterij Heerenveen is de snelheid waarmee wij kunnen leveren. Dat kunnen we waarmaken door onze grote voorraad aan staal, rvs, aluminium en zink. Platen in diverse kleuren, diverse afmetingen en diverse diktes liggen in onze voorraadhal, waardoor we snel kunnen reageren op opdrachten van onze klanten. 

Onze medewerkers zijn deskundig en professioneel en weten wat de bedoeling van de opdracht is, voor wie en voor welke bouw het zetwerk bestemd is en wanneer de montage moet plaatsvinden. Zo krijgen de klanten van Metaalzetterij Heerenveen precies wat ze hebben willen, op het juiste moment.