Bel ons
0513 - 65 33 13

Gezocht: Plaatknipper

Goed nieuws! Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker. Dat betekent dat jij misschien wel voor één van de leukste metaalbedrijven in Heerenveen kunt gaan werken. 

Metaalzetterij Heerenveen is de specialist op het gebied van staal, aluminium en RVS voor (met name) de bouw, de industrie en de woningmarkt. We zijn een no-nonsense bedrijf waar hard werken en klantvriendelijkheid het credo is. 

Wij zoeken op korte termijn een fulltime:

Plaatknipper

Als plaatknipper ben je mede verantwoordelijk voor het samenstellen van zetwerk voor onze klanten. Wij zoeken momenteel iemand (liefst met enige ervaring) voor het machinaal knippen van staalplaten (ook rvs en aluminium).

Uiteindelijk zijn we meer geïnteresseerd in je werklust dan in je CV. Ben je een aanpakker, flexibel en stressbestendig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Heb je belangstelling voor deze functie, neem dan contact met ons op en overtuig ons waarom jij de persoon bent naar wie wij op zoek zijn. Mocht het tot een dienstverband leiden, dan krijg je een fulltime baan in een prettige werkomgeving, een marktconform salaris (de hoogte van het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.