Bel ons
0513 - 65 33 13

Gezocht: Chauffeur

Goed nieuws! Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker. Dat betekent dat jij misschien wel voor één van de leukste bedrijven in Heerenveen kunt gaan werken. 

Wij zoeken op korte termijn een fulltime:

Chauffeur 

Metaalzetterij Heerenveen is de specialist op het gebied van staal, aluminium en RVS voor (met name) de bouw, de industrie en de woningmarkt. We zijn een no-nonsense bedrijf waar hard werken en klantvriendelijkheid het credo is. 

Uiteraard is ervaring in vergelijkbare functies een must, maar uiteindelijk zijn we meer geïnteresseerd in je capaciteit en je werklust dan in je CV. Ben je een aanpakker, zelfstandig werkend, klantgericht, flexibel, stressbestendig, meedenkend en communicatief goed onderlegd? Dan zijn wij op zoek naar jou.  

Wij zoeken jou!

Als chauffeur van de Metaalzetterij Heerenveen bezorg je dagelijks ons zetwerk op de bouw door heel Nederland. Je helpt met laden en lossen en bent op de bouw het representatieve gezicht van ons bedrijf. Je bent in het bezit van een BE-rijbewijs, en hebt geen 9-tot-5-mentaliteit.

Heb je belangstelling? Neem dan contact met ons op en overtuig ons waarom jij de persoon bent naar wie wij op zoek zijn. Mocht het tot een dienstverband leiden, dan krijg je een fulltime baan in een prettige werkomgeving, een marktconform salaris (de hoogte van het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.