Bel ons
0513 - 65 33 13

Plaatbewerking

Plaatbewerking voor de bouw, industrie en woningmarkt

Metaalzetterij Heerenveen is van oorsprong een plaatverwerkend bedrijf. Vanuit staal-, RVS- en aluminiumplaten maken onze medewerkers dagelijks diverse producten en afwerkprofielen voor de bouw, de industrie en de woningmarkt. Het gaat dan om producten als afwerkdelen voor de dak- en gevelbeplating, omkastingen voor machines, gootsystemen en aluminium profielen.

Plaatbewerking voor particulieren

Daarnaast produceert Metaalzetterij Heerenveen ook voor particulieren. Steeds vaker worden bijvoorbeeld woningen voorzien van stalen of aluminium dak- en gevelbeplating. Het is niet alleen onderhoudsvriendelijk, maar zorgt ook voor een strakke afwerking. Producten als bloembakken, brievenbussen, verlichtingscomponenten, reclamezuilen en kunstwerken vervaardigen wij ook vanuit onze vlakke platen, al dan niet naar eigen ontwerp.

Grote voorraad en dus snelle service

Een van de voordelen van Metaalzetterij Heerenveen is de grote voorraad aan staal-, RVS- en aluminiumplaten. Platen in diverse kleuren, diverse afmetingen en diverse diktes liggen in onze voorraadhal, waardoor we snel kunnen reageren op opdrachten van onze klanten. We garanderen dan ook een snelle service. Onze medewerkers zijn deskundig en professioneel en weten wat de bedoeling van de opdracht is, voor wie en voor welke bouw het zetwerk bestemd is en wanneer de montage moet plaatsvinden. Zo krijgen de klanten van Metaalzetterij Heerenveen precies wat ze hebben willen, op het juiste moment.

Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Dat is ons vak. We adviseren en we organiseren. Daarbij staan uw wensen centraal…

MH-algemeen