Bel ons
0513 - 65 33 13

Metaalzetterij Heerenveen

Staalbewerking en watersnijden

Metaalzetterij Heerenveen produceert en levert plaatwerk voor de bouw en industrie. Daarbij gaat het om het knippen, zetten en kanten van staal, RVS én aluminium. Ook oppervlaktebehandeling zoals het verlijmen van panelen, het lassen en poedercoaten van staal en aluminium zijn werkzaamheden die Metaalzetterij Heerenveen dagelijks uitvoert.

Uniek bij Metaalzetterij Heerenveen is de Bystronic watersnijder met een tafelafmeting van 6000 x 3000 mm en twee snijkoppen. Deze machine in deze afmeting is een absoluut unicum in Noord-Nederland. Een watersnijder kan vrijwel alle niet-wateropnemende materialen snijden en bewerken met teksten, logo’s en illustraties.

Klantgericht, deskundig en kwalitatief hoogwaardig zetwerk

Belangrijke eigenschappen van Metaalzetterij Heerenveen zijn; een sterke klantgerichtheid, deskundig personeel en een gedegen kwaliteit van het geproduceerde zetwerk. Het zijn ook eigenschappen die Metaalzetterij Heerenveen een groot klantenbestand opleveren in binnen- en buitenland, net als een groot portfolio aan gerealiseerde projecten. Het een groot en het ander klein, maar altijd vakwerk.

Een van de geroemde kenmerken van Metaalzetterij Heerenveen is een snelle service. Om die snelle levering richting haar klanten te kunnen waarborgen, heeft het bedrijf standaard circa 500 ton staal op voorraad liggen. Een meedenkende en probleemoplossende visie maakt Metaalzetterij Heerenveen tot een solide en betrouwbare partner.

De grootste in Noord-Nederland

Voor haar klanten – voornamelijk bedrijven in de utiliteitsbouw, de industrie en de woningmarkt – realiseert Metaalzetterij Heerenveen producten als afwerkdelen voor de dak- en gevelbeplating, omkastingen voor (onder andere) machines, gootsystemen, verlijmde geïsoleerde panelen, maar ook heel specifieke producten als brievenbussen, bloembakken, verlichtingscomponenten, reclamezuilen, kunstwerken, et cetera.

Inmiddels is Metaalzetterij Heerenveen uitgegroeid tot de grootste metaalzetterij in Noord-Nederland. Een mijlpaal waar we trots op zijn!

MH-plaatbewerking